Luktborttagning för din matta

Mattor i ditt hem är en stor kostnad och hitta en effektiv metod för mattluktborttagning är viktigt att skydda din investering och upprätthålla en trevlig miljö.
Bra Mattvård
Ibland lukter är oundvikliga, men det är alltid bättre att stoppa dem innan de börjar genom att anta bra matta underhåll som en vanlig rutin. Torrdammsugare mattor åtminstone två gånger i veckan, och gå över högtrafikerade områden flera gånger med hjälp av överlappande drag. Vi arbetar med Kontorsstädning stockholm och kan vår sak.
För att hålla mattor frisk, adress spill så snart de inträffar, och se till att ta bort så mycket fukt som möjligt när du utför fläckborttagning. Alla rengöringsmedel är inte skapade lika. När man arbetar med proteinbaserade fläckar, som blod, sällskapsdjur fläckar och mjölk, undvik att använda varmt vatten och oavsiktligt sätta fläckar. Fråga oss mer gärna i våra tjänster för Kontorsstädning Stockholm om ni undrar något.
Matta luktborttagning tekniker
Fukt, sällskapsdjur fläckar, matlagning ånga, och luftburna fett kan alla orsaka mattan lukt. Utöver att hålla mattor sugits, schampo mattor, eller har dem professionellt rengöras en gång per år. Se till att du inte återinföra lukter till mattor genom att ändra din dammsugarpåse regelbundet och rengöra ugn filter vecka.
Besök vår sida http://www.kontorsstädistockholm.se/ för mer information.
En annan matta praktiken luktborttagning är att skapa god ventilation genom att öppna fönstren. Bra luftcirkulation kommer att göra din matta luktar fräschare och hjälpa till att förhindra utvecklingen av mögel och mjöldagg.
Behandla mattan med en luftrenare varje par veckor. Kommersiella preparat fungerar bra, eller så kan du strö bakpulver på mattan, lämna den på plats en halvtimme eller så, och sedan vakuum upp. Att sätta ut rätter av vit vinäger kan också bidra till att absorbera lukter, särskilt rök från matlagning och cigaretter. Det bidrar också till att minska bitter av sällskapsdjur fläckar. I våra lösningar för Kontorsstädning Stockholm erbjuder vi hjälp över telefon
För en mer grundlig behandling, göra en framställning av en del ättika till åtta delar vatten och tillämpa den på din matta med en shampooer. Ättika kommer att absorbera lukt och försvinna i en timme eller så, lämnar rummet luktade fräschare. Tänk bara på att ta bort så mycket fukt från mattan som möjligt. Fler tips finns på http://www.kontorsstädistockholm.se/
Om du vet att dofter är lämpliga relaterade, prova att använda ett enzym mattan schampo avsett för hushåll med husdjur. Verkan av enzymer bryter ned de kemiska bindningarna i sällskapsdjur fläckar som frigör lukter, som ammoniak, i luften. Så när det gäller Kontorsstädning Stockholm eller andra städtjänster. Kontakta oss.

www.xn--kontorsstdistockholm-jzb.se

Ta med dig att Mattluktborttagning är en pågående process. Vanligtvis en kombination av tekniker tillsammans med bra mattunderhåll fungerar bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme