Bygg ditt eget solpanelsystem

2003 drabbade nordöstra blackout 45 miljoner människor i åtta amerikanska stater. De som använder alternativa energikällor som solpaneler kunde dra nytta av sitt oberoende från nätet. Ingen mat går dåligt i kylskåp, ingen sittande i mörkret för dem. Rådet för utrikesförbindelser, en tanktank, har rapporterat att elförbrukning och produktion har konsekvent utökats, vilket resulterar i ökad belastning på ett system som inte är konstruerat för en så stor belastning, vilket innebär att många människor också vänder sig till solpaneler för säkerhet Som ekonomiska och miljömässiga skäl.

Solenergi är en “grön” och förnybar kraft och avger inte skadlig koldioxid, vilket betyder att det är ett bra sätt att minska ditt koldioxidavtryck. Nära 3000 kilo CO2 per år kan sparas av ett typiskt hem solenergisystem, som arbetar ut till cirka 30 ton under hela sin livstid. Dessa rena, gröna tekniker kommer att vara kärnan i nästa industriella revolution, enligt Tony Juniper, jordens vänner.

Användningen av solkraft minskar drastiskt elkostnaderna, och det här är en av de vanligaste anledningarna till att välja den. Federal och statliga regeringar erbjuder solincitament, som bidrar till att kompensera de ursprungliga kostnaderna för ett solenergisystem. Energilagen från 2005 ger två sätt att få en solenergiskattkredit från den federala regeringen. Solenergibatterier erbjuds också av mer än 50% av amerikanska stater.

 

Medelvärdet av 164 watt solkraft per kvadratmeter levereras till jordskorpan av solen. Om vi ​​placerade tillräckligt med solpaneler i Sahara öknen för att täcka bara en procent av det, kunde vi generera tillräckligt med el för att driva hela planeten. Denna överflöd av solkraft betyder att det finns mer än någonsin vi behöver. Men eftersom kraften som sänds ut av solen kommer fram som en blandning av ljus och värme, kan vi inte använda det som det är att direkt driva en bil eller dator. Därför uppfanns solpaneler – för att omvandla solens kraft till en form som vi kan använda, som el.

Eventuell extra el som du skapar med hjälp av dina solpaneler, om du är ansluten till nätet, kommer att betalas av redskapet. Redovisning av ett solenergisystems elproduktion och möjliggör för verktyg för att köpa överskottsenergi från husägare är nettmätning tillåten i 30 stater. Det mest använda alternativet är en enda, reversibel mätare. Som ett solenergisystem producerar el används kilowattarna först för att tillgodose energibehovet på plats. Överflödig el matas sedan in i gallret, vrider elmätaren bakåt, istället för att lagras i ett batteri. Husägaren krediteras för extra kilowatt i slutet av varje mätperiod.

Överflödig el kan lagras för användning på dagar som är muliga. Möjligheten att lagra överflödigt elektricitet i batterier innebär att du inte behöver fästas på gallret även vid muliga dagar. Frittstående solkraftaggregat batterier laddas med överskottselektronik för användning i natt. Livscykeln för ett batteri är vad som bestämmer dess lämplighet för användning med solceller. Den mängd elektricitet som krävs, tillsammans med storleken på batteriet, bestämmer hur många timmar energi kommer att ligga under perioder utan solljus.

 

Hur produceras solenergi? För att producera solenergi behöver du en solpanel, som består av en eller flera solceller. När solljus faller på en solcell, tar cellen i sig ljuspartiklar (kallas fotoner). Varje foton innehåller energi, och när det blåses upp, släpper fotonen en elektron i solcellsmaterialet. Elektriska ledningar på båda sidor av cellen möjliggör ett strömflöde som foton absorberas. Med denna metod producerar solcellen el, som kan användas omedelbart eller lagras i ett batteri för framtida bruk.

solpaneler i Stockholm

Solpaneler består av solceller. En enskild solcell kan inte producera tillräckligt med kraft för de flesta ändamål. Därför förenas flera i solpaneler, eftersom de naturligtvis skapar mer el tillsammans. Solpaneler finns i många typer och storlekar, de mest typiska som producerar så mycket som 50 W elektricitet och består av kisel solceller. Sammankopplande solpaneler ger ännu mer el.

En solpanel är en avsevärd platt rektangulär form, vanligtvis någonstans mellan en radiator och en dörr. Strömkollektorer, kallade solceller, utgör solpaneler. En solcell är vanligtvis 8-sidig och blå-svart i färg, om storleken på din handflata. Precis som cellerna i ett batteri är dessa celler avsedda att generera el. Dessa celler använder dock solljus istället för kemikalier för att skapa el. Solpaneler kallas också fotovoltaiska paneler (eller PV-paneler), som kommer från en kombination av det grekiska ordet för ljus och elpionjär Alessandro Volta.

 

Updated: December 26, 2017 — 10:12 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme