Bokfring stockholm

  1. INTRODUKTION

Redovisning har utvecklats när människa har utvecklats och eftersom begreppen redovisningssyfte är direkt utrustade från sin mest grundläggande princip för konservatism är det inte svårt att se varför bokföringsstilen vid varje tillfälle har en direkt koppling till ålder. Eftersom människan har utvecklats från en primitiv ålder till en modern beroende av ålder, har levet utvecklats från att vara subsistent som jägare-samlare till ett kunskapsdriven globaliserad världskoncept om “effektivitet som vänder sig till storhet” och hela tiden med denna utveckling, självredovisning med Abacus har utvecklats genom stewardship redovisning till ekonomisk redovisning och nu ledande redovisning; Som fokuserar på beslutsfattande.

dinbokfringstockholm.se

FASB, som generellt standardiserade och förstärkte de globalt antagna generellt godkända redovisningsprinciperna (GAAP), tog väsentliga framsteg under år 2012 för att komma ihop med International Accounting Standards Board (IASB) på ett sätt som kallas “International Convergence”. En sådan konvergens förväntas gradvis harmonisera GAAP och IFRS tills de blir ett och samma i ett försök att strömma företagsledningar / företagsrapporter till en enhetlig process globalt.

1.1 Uttalande av problemet

Det finns ingen absolut säkerhet om vad framtiden gäller för redovisningsprofessionen. Det verkar emellertid att den framtida åldern som definitivt skulle vara en av vetenskaplig framsteg, skulle flytta människan från storhet till någonting som är värdigare för tiden. Spiritualism, Environmentalism och Developmentalism kan vara viktiga faktorer i framtida ålder. I det här dokumentet ska man se om redovisning i sig skulle vara mer verklighet som ger noggranna lösningar på ekonomiska problem där människans förmåga att värdera det naturliga kapitalet rättvist skulle ge upphov till en betydande tillgång i balansräkningen i motsats till den industriella åldern när ens man själv Betraktades som arbete och inte anses vara lika viktigt som de maskiner han drivit.

  1. LITTERATUR RECENSION

Detta papper togs fram från en innehållsanalyssynpunkt – både begreppsmässigt och relationellt. En innehållsanalys är “en forskningsteknik för den objektiva, systematiska och kvantitativa beskrivningen av tydligt innehåll i kommunikationen” – (Berelson, 52). Den konceptuella analysen var helt enkelt att undersöka problemets närvaro, det vill säga om det finns en starkare närvaro av positiva eller negativa ord som används med avseende på det specifika argumentet medan relationsanalysen bygger på den konceptuella analysen genom att undersöka förhållandet mellan begreppen. Precis som med andra typer av förfrågningar bestämde de första valen vad gäller vad som studeras möjligheten för det här papperet.

2.1 Utveckling av redovisningsteori

Enligt investopedia.com kan redovisningsteorin i ljuset av dess utveckling definieras som granskningen av både historiska grunder för redovisningspraxis samt hur redovisningsprinciper verifieras och läggs till i studien och tillämpningen av finansiella principer. Redovisning som disciplin antas ha funnits sedan 15-talet. Från och med den tiden har företag och ekonomier fortsatt att utvecklas kraftigt. Redovisningsteori måste anpassa sig till nya sätt att göra affärer, nya tekniska standarder och luckor som upptäcks i rapporteringsmekanismerna, det är därför ett kontinuerligt utvecklande ämne. Som professionella bokföringsorganisationer hjälper företagen att tolka och använda redovisningsstandarder, så gör Redovisningsstandardstyrelsen kontinuerligt till att skapa mer effektiva praktiska tillämpningar av redovisningsteori. Redovisning är grunden för effektiv och effektiv affärshantering och intelligent beslutsfattande beslutsfattande, utan vilka företag och handel världen över skulle fungera blint och dödligt. Det är därför nödvändigt att länka hur det har utvecklats till dess framtida roll.

2.2 Redovisningens ursprung

Luca Pacioli skrev en matbok i 1494 (ehow) som bestod av ett kapitel om affärsmatematik. Eftersom denna bok anses vara den första officiella boken om bokföring, har Luca Pacioli separerats som “fadern till bokföring”. Pacioli förklarade i sin matbok att den framgångsrika köpman behövde 3 saker: tillräckligt med pengar eller kredit; Ett bokföringssystem som kan berätta för honom hur han gör Och en bra bokhållare att driva den. Paciolis teori rymmer fortfarande idag, det inkluderar både tidskrifter och ledgers och det antas ha populärat användningen av dubbelbokföring som hade funnits sedan slutet av 1300-talet.

 

 

Updated: December 26, 2017 — 10:08 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme