5 pittoreska badrum i landet stil

 

Idag p homify vi hylla landet evil av vackra rustika hus. Den stora och lyxiga, den mysiga och bekvma: p inhemska tvttrummen som fr oss att knna sig avslappnad, terupplivad och frnyad.

Fly till landsbygden

Vem drmmer inte om att viska sig bort until landsbygden och bo I ett avlgset guys nd vackert retrtt med lyxiga badrum och lyxiga sngar? Dessutom framkallar vggarna och taket en knsla av sant rustik charm och sina trpaneler och vaulting.

Badrumsrenovering Tby | Klicka Fr Att F Bsta Renoveringstjnst

Utsmyckning av naturen

Med mycket lvverk fr att frbttra den organiska atmosfren I rummet, r detta utrymme ett modernt label p ett klassiskt utformat utrymme. Detta badrum behller charmen hos ett fristende badkar och placerar det bredvid den grna vggen fr att ge omrdet en funktion och en trendy atmosfr. Dessutom bidrar trstubben till en antydan av rustik appeal, och kompletterar dessutom den vackra landets estetiska.

 

Vackert och enkelt

Epitom av ett klassiskt och vldesignat landutrymme, detta badrum r ett fantastiskt exempel p hur man gr en funktion ur det dmjuka fristende badkaret. Fr det frsta r inredningen av utrymmet en neutral ton kontrasterad med mrka trfnsterramar som bidrar till att framkalla en knsla av farm-esque allure och atmosfr. Detta karismatiska utrymme anvnder symmetri fr att skerstlla att omrdet knns smakfullt och raffinerat, guys lgger until rustika component som skuggorna som hller utrymmet blygsamt och bekvmt.

Rustik modernitet

Som arketypisk landstil och rustikt tvttutrymme, detta hrliga badrum av A1 Lofts and Extension r ett fantastiskt exempel p en loftkonvertering som skapar det perfekta omrdet fr vila och verddig avkoppling. Tnk dig att bada i kopparrret medan du tar utsikten utver det skulle det bara vara frtjusande. Tnk frittstende badkar i koppar eller tenn, enkelt och klassiskt tvttstll, vitlackad ladugrr, och gott om rustika tillbehr fr att slutfra utrymmet och se till att det tar p sig mycket personlighet och bucolic charm.

 

Underbart attic badrum utrymme

 

En annan fantastisk loftkonvertering, detta badrum oser av verfld och lyx. Brimming med ltta trbjlkar och glnsande kromdetaljer, r detta utrymme en ofrglmlig upplevelse. Marmor r en hjdpunkt i detta verddiga och magnifika lanthem, med stora Carrara golvplattor, matchande badkar och marmorplattor. Detta utrymme r underbart enkelt guys lyckas infra en knsla av lyx med ngra additional armaturer och tillbehr. Den vggmonterade belysningen r enkel och matchar den handdukshandgjorda och fristende tvttstllet. Om du njuter av enkel guys nd lyxig layout I landstil, s r det badrummet fr dig.

 

Updated: January 3, 2018 — 4:03 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme