Asiatisk gonlockskirurgi – Vanliga frgor besvarade

F: Vad definierar ett “asiatiskt” gonlock?

A: Asiater har ett tydligt utseende p sina gon svl som deras ansiktsformer jmfrt med kaukasier. Ungefr hlften av alla asiatiska har det som kallas ett “enda gonlock”. Detta innebr att deras gonlock r formade utan vre gonlocket. Om det finns ett veck i gonlocket, kallas det traditionellt ett “dubbelt gonlock”. ven om en asiatisk individual har ett gonlocket, r det vsentligt annorlunda I kind, lngd och hjd frn kaukasiernas gonlocket.

 

Frga: Vad r processen fr en asiatisk gonlockskirurgi?

A: Frfarandet r inte s komplicerat som mnga andra plastikkirurgiska frfaranden. Asiatisk gonlockskirurgi utfrs vanligtvis beneath lokalbedvning med I.V. sedation.It utfrs genom att ta bort sm mngder av verdriven hud, vvnad och fettkuddar. Plastikkirurgen mste ha utmrkt skicklighet fr att utforma vecket och se till att snittet sr, dolt i det nyskapade gonlocket, lker permanent.

Plastikkirurgi Gteborg – De Bsta Och Mest Prisvrda Kirurgerna

F: Varfr har Asiatisk gonlockskirurgi blivit s populr?

 

A: vre gonlockskirurgi har varit en av de vanligast utfrda estetiska plastikkirurgierna I Asien och I Amerika dull asiater under de senaste 50 ren. Detta beror p att mnga asiatiska med ett “enkelt gonlock” nskar att ha en vre lockkrok. De tror att “dubbla gonlocket” ger intrycket av en strre gonloppsppning. Det gr det ocks lttare fr kvinnor att applicera gonmakeup och fr att deras gonfransar ska vara mer framtrdande.

F: Fr asiater asiatisk gonlockskirurgi att passa med kaukasier?

 

A: De flesta asiater sker inte denna performance fr att se mer ut som kaukasier. Majoriteten vill behlla sina asiatiska egenskaper, men lgger till en estetiskt tilltalande asiatisk gonlock. Eftersom ungefr hlften av asiaterna har denna veckning r de mer sannolikt intresserade av att se ut som deras syskon och asiatiska vnner n kaukasier.

F: Vad kan frvntas efter functioning?

A: Efter operationen kommer creasen att se lite hgre ut n frvntat. Efter flera mnader kommer gonlocken att utvecklas till den perfekta formen och nivn. vriga detaljer om terhmtning kommer att frklaras av plastikkirurg som utfr proceduren.

 

Updated: January 3, 2018 — 4:12 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme