Until ett nstan rvarupris

Underneath nstan femton r har jag trffat en vn, Ken, p fredag ​​morgon. En annan byggmstare until hans hade en klient som var tvungen att ha drren tills p fick reda p priset!

First drr-1

Konceptet

Och slutligen, medan vi kunde gra en drr som liknade den som r p bilden, skulle det inte vara en exakt reproduktion. Jag var vertygad om att vi kunde f det att fungera, men jag var inte sker p den exakta detaljerna och jag ville inte mla mig sjlv i ett hrn.

Offerter Snickare Bromma – F Snabb Offert Frn Snickare

Min uppfattning var att bestlla en extern-grade, solid krna flush, 1 3/4-in. Bjrkplatta och klippa ut hl (vilket varfr det inte fanns ngon garanti) fr att stta in en vre och nedre V-sprplatta. Tidigare har jag anvnt en exterir kompositpanel (Extira) fr att skapa exterir detaljer p hus. Jag trodde det skulle vara den perfekta saken att anvnda fr panelerna. Det fungerar bra, det r mycket fuktbestndigt och det r dimensionsstabil. Eftersom det kommer i flera tjocklekar var jag vertygad om att det skulle finnas en tjocklek som vi skulle kunna anvnda nr jag funnit mina sista detaljer. Och vi skulle hlla panelen p plats med en rebated panel molding.

Ken gjorde en lista ver materialen att prisstta, och vi uppskattade arbetet och multiplicerat med 1,5. Det r alltid bra att vara sker p ett jobb som du inte behver ha. Jag pminde honom om att klart tcka vra frutsttningar fr jobbet och se till att de inte hade brttom eftersom det hr skulle vara ett helgprojekt. Jag berttade ocks Ken att f en 50% deposition innan substance bestlldes.

Nr jag trffade Ken nsta vecka hade han redan en insttningskontroll (kanske borde vi ha prissatt det lite hgre!) . Han sa att det skulle ta ungefr tre veckor att f specialorderdrren, s jag hade lite tid att tnka igenom detaljerna – alltid bra nr du gr ngot fr frsta gngen. Jag var vertygad om att jag kunde hitta eller gra en formning rtt dimension fr att hlla panelen p plats. Vad man ska gra om var formningen trffade panelen skulle vara en annan historia. Jag var tvungen att ha en jmn yta vid den punkt dr minute panelform kontaktade Extira-panelen. Det skulle vara hemskt att bara ha en gjutning som passerar ver V-sprskrningarna, och det skulle tratt vatten until insidan av drren. Jag kunde bara gra en upphjd panel med V-sprskrningar, men det skulle verkligen inte ha matchat utseendet p bilden. Jag brjade titta p routerns bitar I minute butik och hittade en stor Whiteside piece (# 3296) som gjorde en lngstrckt ogee cut. Det var bara perfekt. Jag hade ngra skrot Extira-delar s jag kunde gra ngra provskrningar. Biten gav mig gott om utrymme fr panelformen guys distraherade inte frn V-spren

Updated: January 3, 2018 — 3:58 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme