Hem Luftrenare fr babyer – 4 Hints som hjlper dig att vlja

Guys som du isolerar frn vrme och kyla, anser vind och sn det hr: Frenta staternas miljskyddsbyr rapporterar att allergenhalten I superisolerade hem r 200 percent hgre n normalt. Hr r 4 hints fr att vlja en effektiv luftrenare fr din baby.

Bsta Stdfirma Malm

Vlj en luftrenare med lgt underhll. Med en baby eller smbarn har du nog att gra utan att lgga till luftrenaren until din lista ver saker att gra. Du vill ha en luftrenare som helt enkelt pluggar in, r utformad fr att rengra luften i barnkammaren effektivt och ekonomiskt 24 timmar om dygnet, och krver ett minimum av filterndringar. Filter ska vara enkla och okomplicerade att ndra.

Portabilitet r en annan bra funktion att ha. Att kunna flytta din luftrenare enkelt frn ett stlle i ditt hem till en annan kan komma till nytta som dina barns behov frndras. Leta efter en lttare luftrengrare, har hjul som alternativ eller har bda dessa funktioner.

Leta efter en luftrengrare som ser snygg ut i plantskolan och har ett val av frg. Det finns rosa luftrenare fr tjejer och bltt fr pojkar, eller mer neutrala frger som ser ut mot en tid nr de r lite ldre och inredningen ndras igen. S mycket anstrngning gr in i att gra plantskolan, och senare ett strre rum, se vackert ut, du behver inte ge upp stil fr funktion.

Jmfr garantier p bde luftrenaren och luftfiltret. Att ha en vsentlig garanti frn tillverkaren kommer att frskra dig om att din luftrenare ger mnga r renare och friskare luft fr din lilla.

 

Updated: January 3, 2018 — 4:10 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme