Stdfirma Gteborg

ansiktsrynkor – five hints fr att minska ansiktsrynkor och ha jmn hud

vr hud pverkas negativt av svra miljfrhllanden som fr stor sol exponering, vind, vrme och frorening. tidigare har ansiktsrynkor endast pverkat ldre och mest kvinnor. men nufrtiden upplever mnniskor som r yngre n 35 r ansiktsrynkor.

Stdfirma Gteborg – Snabb Offert Frn Stdfirma

bortsett frn miljfaktorn r stress okay en annan faktor. detta har lett till en kning av efterfrgan p anti-ldrande produkter fr bde mn och kvinnor. hudvrdssektorn blomstrar eftersom mnniskor som r unge som 30 nu letar efter att bli av med rynkor, fina linjer och krka ftter.

 

det r en allvarlig frga nr du brjar se slingrande hud och rynkor i ansiktet. du kan faktiskt eliminera dessa ansiktsrynkor med dessa tips nedan:

 

hints 1: hll dig borta frn fr mycket sol exponering – solens vrme kan skynda p ldringsprocessen. solens strlar kan skada din hud om den inte r ordentligt skyddad. frn 10:00 till 16:00 r solens vrme vid hg topp. uv strlar r mycket skadliga under denna tidsperiod. skydda din hud med solskyddsmedel av spf 15 eller hgre och ha p sig skyddsklder.

 

guidelines 2: drick mycket vatten – din kropp behver minst tta glas vatten fr korrekt hydratisering. vatten hjlper until att spola toxiner ur din kropp frutom att det fuktar det.

 

recommendations three: t antioxidantmatar – mat som r rika p antioxidanter kan hjlpa till att eliminera rynkor p huden. antioxidanter bekmpar fria radikaler som kan orsaka hudskador. du kan ta vitamintillskott fr att ge din kropp viktiga njewelrymnen.

 

tips 4: hll dig borta frn ohlsosamma matar – avsluta att ta mat som inte har nwere given hlsovrde som bearbetade och skrpmat. mat som r rik p mjl och vitsocker br very well undvikas. dessa livsmedel kan utlsa frstyvning i din hud och infection.

 

guidelines 5: anvnd anti-aging produkter fr vrd och skydd – vlj att anvnda hudvrdsprodukter som r gjorda av alla naturliga ingredienser. produkter som innehller nano lipobelle h eq10, phytessence wakame och cynergytk r de bsta du kan hitta.

 

Updated: January 3, 2018 — 4:15 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lekaro © 2018 Frontier Theme